Sierpleister

Sierpleisters zijn er in verschillende korrel en dikte soorten. De meest voorkomende sierpleisters zijn spachtelputz, krabputz en barokputz Spachtelputz, krabputz en granol zijn kunststof sierpleisters die binnen en

buiten en in alle kleuren kunnen worden toegepast. Het materiaal bestaat voor 80% uit wit gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Door middel van een kleurenwijzer kan uit verschillende kleuren gekozen worden. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. Doordat sierpleister/spachtelputz uit hoogwaardig materiaal

bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met sierpleister/spachtelputz. De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in diverse groottes.

 

 

BEL VOOR EEN AFSPRAAK 0111‐218070

Schuurwerk

Schuurwerk word gemaakt van gips gemengd met zilverzand. Als tijdens het verhardingsproces met een schuurspons wordt geschuurd ontstaat door het zilverzand kleine krasjes in het gips. Wanneer met het schuurspons in rondjes gecontroleerd geschuurd wordt ontstaat het vlam‐ of wolkeneffect. Schuurwerk kan worden aangebracht op de kartonnen gipsplaat, maar ook op bestaand stucwerk of betonnen plafondplaten.

 

 

Sierlijsten & Ornamenten

Een plafond is vaak een grote kale oppervlakte. Deze leegte kan onderbroken worden door bijvoorbeeld een roset om de lamp, een plafondplint, een chique ornament of een mooie moderne lijst. Wij zijn er altijd om u te adviseren en het ook voor u te realiseren.

 

GERICHTADVIES ? 0111‐218070

Pleister- en raapwerk

Saus- of schildergereed

Pleisterwerk wordt ook wel saus,‐ schildergereed genoemd. Het stukadoren varieert van 5 mm dik tot 2,5 cm dik. Het gips wordt zo verwerkt en afgepleisterd dat het glad genoeg is dat de schilder het kan sausen. Het is aan te raden om de pleisterlaag te sausen want een onbehandelde pleisterlaag neemt vocht op en kan dus niet worden afgenomen.

 

Behangklaar

Er bestaat ook een pleisterlaag die minder behandeld wordt als er later nog behang of een sierpleister overheen gaat . Deze arbeidsgangen zijn minder en daardoor is deze pleisterlaag relatief goedkoper. Het is niet verstandig om over deze pleisterlaag te gaan sausen.

 

CONTACT

Postbus 96

4310 AB Bruinisse

Telefoon 0111‐218070

E-mail info@schotgevelisolatie.nl

 

 

© Schot Gevelisolatie B.V. | Sitemap | Disclaimer | Van Der Meer Reclameatelier

Stucwerk vereist ambacht en een geoefend oog. Schot stuc & pleister staat echter ook voor vakkundig advies. Minstens zo belangrijk voor een gegarandeerd goed resultaat

 

 

Niet alleen ambacht

Ook goed advies...